ik ben Anne, een nuchtere, creatieve en gezellige meid van het platteland, die houdt van pizza, meezingen (in de auto), speciaalbier, shoppen, koffie, farmlife en stedentripjes. Ohja en natuuuuurlijk van foto’s maken, want ik ben diegene achter de camera! Ik ben ontzettend verliefd op mijn lieve vriend Marthijn, waarmee ik graag speciaal biertjes drink in een leuke stad. We wonen net samen en daar geniet ik ontzettend van. Op een dag raak ik wel 100 keer mijn sleutels, portemonnee of telefoon kwijt, ik zing het liefst heel de dag mee met country muziek en ik houd ontzettend van chocola, liefst van die blauwe m&m’s. Ik ben opgegroeid op een boerderij op het bloembollenbedrijf van mij ouders. Het ondernemen heb ik dus echt van hun en wist zeker dat ik hier zelf ook wat mee wilde doen. De passie, vrijheid en creativiteit die je hierin kwijt kan, vind ik geweldig. 

Hi

B0667D63-0935-4A53-B21E-A04D012F1174 2
Famkerst-byannemulder-04306
Processed with VSCO with a4 preset
Processed with VSCO with a4 preset
Processed with VSCO with a4 preset
538FB9B7-ADF7-42C0-ADEB-B1EFD0A30572

My photography story

Het is bij mij al vroeg begonnen. Mijn Pake (opa voor de niet-friezen, haha) filmde vaak ons gezin. Ik vond het zo ontzettend leuk om gefilmd te worden en om mijzelf dan vervolgens terug te zien hoe ik de meeste grappige dansjes deed op K3. Om vervolgens zelf ook de videocamera van mijn Pake te pakken en de rest van de familie te filmen. Ik vond het en vind het nog steeds tof en ontzettend waardevol dat ik deze beelden heb. Ik kan aan mijn vriend laten zien hoe ik toen was en eventueel later, aan mijn kinderen! 

Thuis hadden wij geen videocamera, maar wel een fotocamera van mijn moeder. Deze eigende ik mezelf snel toe en fotografeerde alles wat ik maar om me heen zag. M’n zusje moest vaak voor mij model zitten, ja echt ik kocht haar heel vaak om haha!

Vervolgens ging ik naar de vakschool; Cibap, hier leerde ik meer over styling en inrichting. Ik vond het tof om mooie composities te maken, hoekjes te stylen en deze dan te fotograferen. Ik deed inspiratie op in de stad en fotografeerde de tofste hotspot, vandaar dat ik ook zo van cityweddings houd.

Ik vond het tijd om meer met mijn passie fotografie te doen en kocht mijn eerste spiegelreflex camera. Ik begon met het maken van foto’s van vrienden familie en ik kreeg al snel meer aanvragen. Ik werd steeds meer gevraagd en ook mijn eerste bruiloft kwam binnen, ik vond het tijd om mij in te schrijven bij de KVK and the rest is history!

CREATING

REAL

MOMENTS

Doorkijkjes

Schaduw

Details

Direct Licht

Beweging

Creatief

Happy clients

Per toeval kwamen wij bij Anne terecht via Instagram. We planden een kennismakingsgesprek en waren meteen verkocht. Anne is een hele lieve, professionele, sociale en ontspannen fotografe. Ze brengt rust en haalt de ongemakkelijkheid meteen weg i.c.m. humor. Doordat ze weet wat ze wil en geen moment aarzelt begeleidde ze ons perfect door alle fotomomenten heen. Ook al onze daggasten waren lyrisch over Anne.

– Rob & Jasmijn

EXCITED? Ik ga graag met jullie
mee om de liefde waar ook
ter wereld vast te leggen!